Exkl. moms Inkl. moms

Logga in

Blogg
Den 25/8 var det dags för första upplagan av Unicorn Fest i Malmö, en hyllning till alla garagebyggare.
Våra kompisar på BlackWays tog ett gäng sjysta bilder på några av hojarna.  


 Tävling! Lyssna på blues med Blixt&Dunder!
Blues med Blixt&Dunder

Vinn en plats i Blues-tältets VIP-avdelning på Malmö-festivalen lördagen den 11e augusti.

Det bästa som finns är motorcyklar, sen kommer glass och blues, eller kanske blues och glass, och öl, öl är också gott. Håller du med kommer här ditt livs chans att kombinera nästan allt på en gång!

Blixt&Dunder har kommit över ett gäng biljetter till Blues-tältets VIP-avdelning och vi vill gärna att du kommer och spisar blues med oss, det enda du behöver göra är att lägga en order på http://www.blixtodunder.com 

Vi bjuder på mat och dricka under kvällen och hoppas se ett glatt gäng! 

Eftersom vi bara har ett begränsat antal biljetter kommer vi lotta ut dessa till kunder som lägger en order på vår hemsida. (Obs, det finns stor chans att du vinner, hellre för många än för få tycker vi)

Ordervärde 1000 kr ger chans till 1 biljett
Ordervärde 1800 kr ger chans till 2 biljetter
Ordervärde 2500 kr ger chans till 3 biljetter

För att delta i utlottningen skriver du "BLUES" i kommentarsfältet vid orderläggning. 

De lyckliga vinnarna meddelas via e-post eller telefon senast onsdag den 8e augusti. Eventet på facebook
”BLUESTÄLTET ingår som en del av Malmöfestivalen men drivs självständigt av föreningen Malmoe-Copenhagen Blues Connexion. 
FÖRENINGENS ÖVERGRIPANDE SYFTE är att stötta blues- och rootsmusiken i Öresunds-området. I BLUESTÄLTET är ambitionen att bjuda publiken på artister som de annars inte skulle få se i Malmö. En påfallande stor del av artisterna har under åren kommit från Danmark där bluestraditionen är lite djupare rotad.”

Mer information på:
http://www.malmoblues.com/Banden som spelar under kvällen är följande:

kl. 17:30 - 19:30
TOVE GUSTAVSSON BAND
(SE) Tove Gustavsson är en nykomling på den svenska bluesscenen och gjorde sin skivdebut i våras. Som dotter till trummisen Kjell Gustavsson har hon dock musiken i blodet och naturligtvis återfinner vi pappa bakom trummorna.

kl. 20:00 - 22:30
THE JIMI HENDRIX TRIBUTE MED PELLE HOLMBERG
(SE) Pelle Holmberg är en välkänd gitarrprofil med mer är 10 album på nacken. Här gör han en hyllning till Jimi Hendrix tillsammans med bland andra Lars Berg på sång.

kl. 23:00 - 01:00
WRECK OF BLUES
(SE) Elektrisk blues. Pontus Snibb och hans trio blandar eget material med tunga covers. Med Håkan Nyberg och Kalle Johansson.